Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

6 tips voor parkeren bij Schiphol

Ben je van plan om binnenkort te vliegen vanaf Schiphol en maak je je zorgen over het parkeren? Hier enkele handige tips over het parkeren bij Schiphol, zodat je zonder stress aan je reis kunt beginnen.

Reserveer vooraf online

Schiphol heeft verschillende parkeeropties beschikbaar, waaronder Valet Parking, Terminal Parking en Park & Travel. Door vooraf online te reserveren, kun je geld besparen en ben je zeker van een parkeerplaats. Bovendien kun je vaak profiteren van extra kortingen als je langere tijd parkeert.

Vergelijk prijzen

Er zijn ook verschillende externe parkeeraanbieders die parkeerdiensten aanbieden in de buurt van Schiphol. Het is de moeite waard om de prijzen te vergelijken en te zoeken naar aanbiedingen en kortingscodes om geld te besparen. Houd er wel rekening mee dat sommige externe parkeeraanbieders zich op een iets grotere afstand van de luchthaven bevinden.

Kies voor shuttle service

Als je kiest voor een externe parkeeraanbieder, dan kun je vaak profiteren van een shuttle service die je van en naar de luchthaven brengt. Dit is vaak goedkoper dan Valet Parking en Terminal Parking en kan ook handig zijn als je veel bagage hebt.

Check de beoordelingen

Voordat je een parkeerplaats reserveert, is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers te lezen. Dit kan je helpen om de beste parkeeroptie te kiezen en eventuele problemen te vermijden.

Zorg voor extra tijd

Houd er rekening mee dat het vinden van een parkeerplaats bij Schiphol soms wat tijd kan kosten. Zorg ervoor dat je extra tijd hebt ingepland voor het parkeren en het nemen van de shuttlebus naar de luchthaven. Zo voorkom je dat je in de stress raakt als je vlucht bijna vertrekt.

Voorbereiding voorkomt stress

Onthoud dat een goede planning en voorbereiding veel stress en zorgen kan voorkomen. Neem er daarom tijd voor en begin niet te laat met je zoektocht.

Leave a Comment